Ring på +45 98 127 128

Sandwich

 

Hos bogø sandwich har vi sandwich til enhver smag. Som en af de første sandwichbar i Aalborg bestræber vi os efter, at yde den bedste kundeservice og lave lækker mad med friske råvarer. I alle vores 6 afdelinger fordelt rundt i Aalborg er vores ansattes prioritering en god kundeservice samt, at skabe en god atmosfære, så du går fra butikken med et smil på læben og lækker mad i posen. Inde på vores smart, og hvis vi selv skal sige det flotte, hjemmesiden Eataalborg.dk, finder du Aalborg største menukort og alt, hvad hjertet begærer af mad. Vi har alt fra sandwich til pita, ruller og retter. Kræver din bestilling lidt mere end, hvad du lige kan overskue på hjemmesiden, så giv butikken et kald, så du er sikker på, at få din mad præcis som du ønsker. Ønsker du mad leveret til dit firma, så kan vi hurtigt få lavet en firmaaftale eller en anden form for frokostordning, så alle ender glade og mætte.

Vi bestræber os efter den bedste kvalitet af maden. Derfor er vores bruger lavet af 100% dansk oksekød og vores shawarma er hjemmelavet. Og hvem kan sige nej til lidt hjemmelavet hvidløgsmayo og chili i en sandwich med shawarma?

Hos os får du mad med kærlighed og derfor er mange af vores ting hjemmelavet. Du kan blandt andet få lækker hjemmerørt laksesalat, tun, chilimayo, chili og hvidløgsmayo

Om du er til sandwich, deluxe sandwich, burger, ruller, pitaer eller retter så er Bogø stedet for dig. Hos Bogø sandwich bestræber vi os efter, at finde en løsning på problemerne, så alle bliver glade.