Ring på +45 98 127 128


Firmaaftale hos Bogø Sandwich

 

Står du og din virksomhed og mangler en god frokostordning med fokus på sund og nærende mad lavet på friske råvarer? Det er nøjagtigt, hvad vi tilbyder hos Bogø Sandwich.

 

En frokostordning, der bidrager til et godt arbejdsmiljø

Vi går op i madglæde baseret på sund og god mad, hvilket vi ønsker at dele med vores kunder. For at kunne sikre den høje kvalitet og den bedste frokost til alle medarbejdere tilberedes maden kort tid inden aflevering, så den er helt frisk, når I modtager den. På den måde er du garanteret, at dine medarbejdere får en sund og nærende frokost, der skal bidrage til et godt arbejdsmiljø og en effektiv arbejdsdag.

Hos Bogø Sandwich er vi utroligt glade for vores samarbejde med virksomhederne i lokalområdet. Vi får mange positive tilbagemeldinger på vores firmafrokost, og vi oplever, at en frokostordning på arbejdspladsen har en god indflydelse på det fællesskab, der er blandt kollegaer.

 

Sund frokostordning til dit firma

Lad Bogø Sandwich i Aalborg levere en frokost, der vil være dagens højdepunkt for dine medarbejdere. Med vores frokostordning giver vi virksomhederne i og omkring Aalborg en mulighed for at få leveret god, næringsrig mad lige til døren. Udvalget er stort og varieret, og der er med sikkerhed noget for enhver smag - både i sandwich og bagels, men også i form af smørrebrød.

Hos Bogø Sandwich ønsker vi at have en fleksibel frokostordning, hvilket blandt andet betyder, at du som vegetar også har flere lækre alternativer til en god frokost. Det kræver blot, at vi bliver gjort opmærksomme på, at frokostordningen skal indeholde mad uden kød til et bestemt antal medarbejdere.

En firmaaftale hos Bogø Sandwich i Aalborg indeholder blandt andet følgende:

 

· Bestilling via eataalborg.dk eller telefon

· Månedlig regning

· Betaling kontant, med dankort eller via en elektronisk regning/EAN

· Rabatordning

 

Du kan ringe allerede i dag og få en firmaaftale i hus til fordel for din virksomhed og medarbejdere. Med en frokostordning hos Bogø Sandwich er du sikret en lækker frokost med sunde retter, når sulten melder sig hos dine medarbejdere.

 

Firma- og foreningsarrangement

Bogø Sandwich leverer dagligt firmafrokost til en række virksomheder og institutioner. Vi tilbyder også at levere til firmaarrangementer, firmamøder, foreningsbegivenheder, ture, receptioner, fester, fødselsdage og polterabend.

Vi bruger ud alle ugens dage fra kl. 09.00 til 20.00 - det gælder også lørdag og søndag.

Gratis udbringning ved bestillinger på over 300 kr. På bestillinger under 300 kr. tillægges et kørselsgebyr på 30 kr.

Vi leverer ikke på bestillinger under 150 kr.

Udbringning gælder følgende postnumre: 9000 - 9210 SØ - 9220 Ø - 9400 Nr.

Bemærk: Vi leverer ikke til Skalborg, medmindre andet er aftalt.

 

Kontakt os allerede i dag

Hvis noget af det ovenstående lyder som noget for dig og din virksomhed, skal du ikke tøve med at kontakte os. Du kan tilmelde dit firma vores firmafrokost via blanketten her på siden, eller du kan ringe på telefon +45 98 127 128, hvis du ønsker at høre mere om nogle af tilbuddene.

 

 

Har du allerede en aftale?

 

Tilmeld firmaaftale

 

Når vi har modtaget din anmodning og tilmelding, ringer vi tilbage og aftaler en firmaaftale med dit firma.