Ring på +45 98 127 128

 

Velkommen til Eataalborg.dk

 

Vælg butik herunder

 

 

 

 

 

 

Bogø Sandwich og Wasabi Sushi - Take Away i Aalborg og Frederikshavn

Hos Bogø Sandwich tilbyder vi lækker take away i Aalborg som både frokost og aftensmad. Vi tilbyder et bredt udvalg af smagsoplevelser, der kan forkæle dig i form af lækre sandwich og god sushi med fantastisk smag. Vi har mange forskellige restauranter i hele Nordjylland, der altid er klar til at servicere dig. Vi leverer sushi og sandwich, når du skal have stillet sulten med et nemt måltid. Du har altid maden lige ved hånden og kan bestille take away direkte fra din telefon eller computer på vores hjemmeside til afhentning i restauranten eller levering direkte til din hoveddør.

 

Bestil sandwich take away

Få stillet din sult med med en lækker sandwich til både aftensmad eller frokost i Aalborg. Uanset om du er til en sundere fornøjelse eller det stik modsatte, så tilbyder vi løsningen til dig. Vi har et bredt udvalg af sandwiches, der dækker et bredt spektrum af smagsoplevelser, og de er altid lavet på de bedste råvarer.

 

En lang række lækre sandwiches

Sandwich findes normalt i mange varianter. Hos Bogø Sandwich tilbyder vi et bredt udvalg af sandwich, hvor du selv har mulighed for at vælge fyld med alt fra vores mest populære med kylling og bacon til en simpel skinke og ost. Du har helt selv muligheden for at vælge dit brød, som kan være alt fra lyst og grov til chili cheese bagel og endda også glutenfrit brød. Derudover er de toppet med lidt grøntsager i form af salat, tomat, agurk, rødløg og en valgfri dressing, der sikrer dig en velsmagende sandwich. Du har ekstremt gode muligheder for at finde noget til lige netop din egen smag, og ellers har du altid mulighed for at tilpasse alle vores sandwich efter dine egne behov med både til- og fravalg - nemmere bliver det ikke.

 

Bestil sushi take away

Wasabi sushi er stedet til dig, der foretrækker lækker sushi. Du kan bestille sushi take away fra en af vores restauranter i Aalborg eller Frederikshavn og være sikker på, at det smager lige så godt, som det ser ud. Vi har et hav af sushimenuer, der allerede er sammensat med alt fra 12 stk. helt op til 64 stk. ud fra, hvor sulten du er. Derudover har du altid mulighed for at sammensætte din helt egen personlige menu.

 

Alt dit favorit sushi samlet ét sted

Der findes et væld af sushiruller - både til dig, der elsker rå fisk og til dig, der ikke gør. Hos Wasabi sushi tilbyder vi et menukort med mange forskellige varianter. Det kan være alt fra den simple nigiri med laks, tun eller rejer til den klassiske maki, der kan nydes til en nem aftensmad eller frokost i Aalborg og Frederikshavn. Derudover har vi altid lækker dyppelse, som du kan tilkøbe, herunder soya, unagi, kimchi, sweet chili, hvidløgsmayo, chili mayo, husets dip, seet garlic anagi samt tangsalat.

 

Et stort udvalg af restauranter

Vi har restauranter rundt i hele Aalborg og én enkelt i Frederikshavn. Vi tilbyder sandwich fra alle vores lokationer på Bogøgade, Reberbansgade, Vandmanden, Tornhøjvej, Sjællandsgade, Kennedy Arkaden og Hjørringvej i Frederikshavn. Udover sandwich har vi også et stort udvalg af varme retter, burger, durumruller og meget mere.