Bogø Sandwich og Wasabi Sushi

- Take Away i Aalborg og Frederikshavn

 

Hos Bogø Sandwich tilbyder vi lækker take away i Aalborg som både frokost og aftensmad. Vi tilbyder et bredt udvalg af smagsoplevelser, der kan forkæle dig i form af lækre sandwich og god sushi med fantastisk smag. Vi har mange forskellige restauranter i hele Nordjylland, der altid er klar til at servicere dig. Vi leverer sushi og sandwich, når du skal have stillet sulten med et nemt måltid. Du har altid maden lige ved hånden og kan bestille take away direkte fra din telefon eller computer på vores hjemmeside til afhentning i restauranten eller levering direkte til din hoveddør.

Nemt og hurtigt at bestille

fra telefonen

Du kan nemt styre hvilket indhold du ønsker i din mad. Vi har gjort det nemt

for dig. Start din bestilling i dag og du er hurtigt i mål.

Din mave vil takke dig...

 

Levering

Vi tilbyder levering til hele Aalborg.

allergener

Vi oplyser om allergener.

En lang række lækre sandwiches

 

Sandwich findes normalt i mange varianter. Hos Bogø Sandwich tilbyder vi et bredt udvalg af sandwich, hvor du selv har mulighed for at vælge fyld med alt fra vores mest populære med kylling og bacon til en simpel skinke og ost. Du har helt selv muligheden for at vælge dit brød, som kan være alt fra lyst og grov til chili cheese bagel og endda også glutenfrit brød. Derudover er de toppet med lidt grøntsager i form af salat, tomat, agurk, rødløg og en valgfri dressing, der sikrer dig en velsmagende sandwich. Du har ekstremt gode muligheder for at finde noget til lige netop din egen smag, og ellers har du altid mulighed for at tilpasse alle vores sandwich efter dine egne behov med både til- og fravalg - nemmere bliver det ikke.

Bestil sushi

take away

 

Wasabi sushi er stedet til dig, der foretrækker lækker sushi. Du kan bestille sushi take away fra en af vores restauranter i Aalborg eller Frederikshavn og være sikker på, at det smager lige så godt, som det ser ud. Vi har et hav af sushimenuer, der allerede er sammensat med alt fra 12 stk. helt op til 64 stk. ud fra, hvor sulten du er. Derudover har du altid mulighed for at sammensætte din helt egen personlige menu.